(Last Updated On: 21. februar 2014)

Politiskilt-SPOT2
RØDVIG: En knallertkører blev torsdag den 13. februar klokken 17.30 standset af politiet i Rødvig, da de havde mistanke om, at manden var spirituspåvirket. Mistanken viste sig rigtig, hvorfor knallertkøreren – en 52-årig mand fra Stevns – blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

STORE HEDDINGE: Der var formentlig tale om hærværk, da en facaderude til frisørsalonen Chili Style i Algade 28 blev fundet knust søndag eftermiddag den 16. februar. Der var nemlig ingen tegn på færden i salonen og intet var stjålet, selvom den knuste rude gjorde det muligt at række hånden ind og tage glattejern, pleje- og stylingprodukter.
Ruden ind til frisørsalonen er blevet knust på et tidspunkt mellem lørdag den 15. februar ved midnat frem til søndag middag klokken 11.30.

STORE HEDDINGE/BJÆVERSKOV: Klokken 01.27 natten til mandag den 17. februar modtog politiet en alarm om indbrud på en tankstation beliggende på Ringstedvej i Bjæverskov ved Køge. Ved at smadre et vindue havde gerningsmændene skaffet sig adgang til Statoil, hvorefter de havde stjålet dåseøl fra forretningen.
Politiet valgte at sende en hundepatrulje til stedet. Ved ankomst begyndte hundene at søge efter spor efter indbrudstyvene, og de fulgte sporet til et nærliggende indkøbscenter, hvor fem personer havde taget ophold. Samtidigt var en anden patrulje ankommet til forretningen, hvor de sammen med tankstationens ejer gennemgik overvågningsbilleder fra butikkens overvågningskamera.
Ved at sammenligne overvågningsbillederne med de fem personer ved butikscenteret, kunne betjentene konstatere, at flere af personerne var identiske med dem, der havde begået indbruddet.
Tre af personerne blev anholdt og sigtet for indbrud, heriblandt en 16-årig dreng fra Store-Heddinge. De to øvrige tiltalte var en 15-årig dreng fra Køge og en 16-årig pige fra Køge. Efter endt afhøring blev de tre anholdte løsladt.

STRØBY EGEDE: Ved at bryde en nordvendt køkkendør op lykkedes det natten til mandag indbrudstyve at komme indenfor i et hus på Brinkholmvej. Umiddelbart er tyvene gået målrettet efter et stort 46 tommer fladskærms tv af mærket Samsung samt fjernbetjeningen hertil, da huset ikke er blevet gennemrodet.
Anmelder har oplyst til politiet, at vedkommende umiddelbart efter indbruddet så en sølvgrå personbil køre fra stedet. Der er videoovervågning på stedet, og politiet vil få adgang til optagelserne.
Indbruddet skete mandag den 17. februar klokken 00.40.

RØDVIG: Mandag aften den 17. februar blev der stjålet babyudstyr fra et bryggers på Nordre Klintevej i Rødvig. Indbrudstyven havde på et tidspunkt mellem klokken 20.00 og 21.00 brudt en dør i glasparti op med vold, hvorefter vedkommende fik adgang til bryggerset. Herfra stjal gerningsmanden en mørkegrøn barnevogn af mærket Emmaljunga Bigstar Supreme Jungle, et gavekort, en baby-vinterdyne samt en Voksipose.

Skriv en kommentar