(Last Updated On: 23. februar 2021)

Corona-forbud: Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag den 22. februar anmeldelser fra lokale borgere om grupper af unge i Store Heddinge, der overtrådte forsamlingsforbuddet på max fem.

Grønt område i Østergade

Kl. 14:08 fik politiets servicecenter en henvendelse fra en lokal borger om, at der jævnligt var forsamlet for mange mennesker i et grønt område bag tinghuset.
Der var ofte tale om unge mennesker, der kunne være forsamlet op til 20 personer trods forsamlingsforbuddet på maks. fem personer. En patrulje kørte til området og kunne ved 16.00-tiden konstatere, at der ikke var nogen i området. Politiet foretog sig således ikke yderligere i anledning af denne henvendelse.

Uro i Algade

Kl. 21:30 henvendte en lokal borger sig til politiet, fordi op mod 10 unge havde forsamlet sig ved bænkene i Algade, hvor de forstyrrede de omkringboende med drikkeri samt råben og skrigen.
En patrulje kørte til området og mødte kun ganske få unge, der ikke larmede eller i øvrigt gav anledning til indgriben fra politiets side. Ingen blev sigtet for noget i anledning af denne borgerhenvendelse.

Skriv en kommentar