(Last Updated On: 13. juli 2021)

Maritime digtere og malere ville elske at indtage bordets glæder ved Bøgeskoven. Nu bliver det muligt for alle som vil forkæle sig selv. (Arkivfoto)

Dansk sommer: Efter en lang-lang nedlukningsperiode for alle os corona-ramte, fejrer Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov nu de lyse nætter med et helt nyt tiltag:

En ganske særlig pop-up aftenbuffet ved kanten mellem skov og hav torsdag den 15. juli og to dage frem.

Et digt værdigt

De fleste kender følelsen af en aften ved havet, som er foreviget af kunstnere som Jens Søndergård, og Oluf Høst, for ikke at nævne Skagensmalerne.

Besunget af forfattere fra Holger Drachmanns digte om havet i skumringen til stevnsdigteren Søren Ulrich Thomsen, der hører:« musik / hvid som saltvandets skum«

Den chance får alle, som vil nyde en rigtig dansk sommeraften i den Stevnske Bøgeskov, når Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov torsdag, fredag og lørdag i denne uge, byder på en overdådig buffet, som ligner stedets populære frokostbuffet, bare suppleret med ekstra lækkerier og dessert.

Tre dages buffet

Traktørstedet Gjorslev Bøgeskovs store frokostbuffet tiltrækker gæster fra nær og fjern, og er et godt mål for stevnsboere, der vandrer langs kysten eller turister, som vil forene naturens glæder med bordets.

Værtsparret Claus og Pia ’popper’ en særlig aftenbuffet op en 15., 16. og 17. juli, hvor gæsterne ekstraordinært har mulighed for at prøve at spise i Bøgeskoven, på en sommeraften.

– Vi synes, at vi alle trænger til lidt ekstra timer til at hygge os i. Bøgeskoven er utrolig smuk på en sommerdag, men den er altså mindst lige så betagende på en lun sommeraften, og den oplevelse vil vi gerne dele med de gæster, der måtte have lyst, siger Pia Helwig Johansen, som driver Traktørstedet sammen med sin mand Claus.

I de tre dage, hvor Traktørstedet har aftenåbent, kan gæsterne nyde den traditionelle store buffet, som både byder på kolde fiskeretter, forskellige spændende salater, mange lune retter, gode oste, samt ægte danske rødgrød med fløde, til dessert.

– Vi er kendt for at servere dansk mad med et twist. Så når vi holder aftenåbent, betyder det blot, at vi bytter de marinerede sild ud med andre lækkerier på buffeten, siger Pia Helwig Johansen.

Vær sikker: Bestil bord

Gæster anbefales at bestille bord på www. traktoerstedet.dk, da der er begrænset antal pladser til aftenarrangementerne.

DMIs langtidsprognose melder om solrigt vejr på op til 25 grader, så håbet om nogle lune sommeraftener med stille vejr, skulle være ligeså lysegrønt som Bøgeskoven, så man kan nyde solnedgangen over tallerkenen og den lille fine Bøgeskov Havn.
sky

Skriv en kommentar