(Last Updated On: 24. september 2020)

Rullende piano, opera og store følelser kommer rundt på Stevns og i Faxe i løbet af uge 40. (Privatfoto)

Stevns: Kunsten har måttet finde nye veje ud til folket i disse virus-tider – og det gør den også på Stevns og i Faxe i uge 40, hvor man vil møde Pop-Up-Opera på gader og stræder.

Det er Musikteatret SAUM med venner, der er på spil igen, og de lover musik og gang i gaden.

Pianisten Troels Roland – der er opvokset på Stevns og nu bosat i Hellested – og hans klaver vil blive trukket rundt på en ladvogn af de to sangerinder

– Alle kræfter lægges i for at skabe god gammeldags middelalder-gøgler-stil med både opera og musical, store følelser og smægtende toner, lover Troels Roland, som får selskab af sopranen Lea Quortrup, også hjemmehørende i Hellested og mezzosopranen Ingeborg Fangel Mo, der er bosat i Karise.

Både Statens Kunstfond samt Faxe og Stevns kommuner har støttet projektet, som kommer til at dukke op på Mandehoved den 29. september cirka kl. 16, i Faxe by den 30. september cirka kl. 15, ved Stevns Fyr den 3. oktober cirka kl. 21 og endelig i Haslev den 4. oktober ca. kl. 14.

I forbindelse med koncerten ved Stevns Fyr vil pop-up caféen ’Mad og Ro’ arrangere folkekøkken kl. 19.00. Tilmelding skal ske senest den 1. oktober til Jens Hansen på mail livsnyderogbonderoev@gmail.com eller tlf: 31601338.

Se mere på saum.dk under kalender.

Skriv en kommentar