(Last Updated On: 8. februar 2019)

Rekordstort deltagerantal til 60+ badminton

Sport: Ældreudvalget i DGI Storstrømmen arrangerer onsdag den 20. februar i samarbejde med Køge Badmintonklub badmintonturnering for 60+ gruppen i Køgehallerne.

– Det er tredje gang, at Køgehallerne danner ramme for turneringen, og det er eneste sted i den nordlige del af DGI Storstrømmens område, hvor der er 12 badmintonbaner til rådighed, som der er behov for, når så mange ældre ønsker at deltage i disse turneringer, fortæller formand for ældreudvalget i DGI Storstrømmen, Gorm Rimdal.

Stævnet får deltagelse af 150 spillere – det maksimale antal deltagere, der kan deltage – i aldersgruppen fra 62 år og op til 84 år. De kommer geografisk fra et område, der spænder fra Køge i nord til Nysted i syd, og fra Boestofte i øst til Herlufmagle i vest. Fra Stevns deltager AIK 65 Strøby og Sydstevns.

– Det var nødvendigt at lukke for tilmeldingen kun to dage efter, at indbydelsen var sendt ud, hvilket betød at flere klubber slet ikke nåede at få tilmeldt spillere.

Dermed har det været nødvendigt at lukke for tilmelding til alle fire stævner i denne sæson, forklarer formanden.

Der skal spilles over 200 doublekampe på de 12 baner, i kategorierne herre- dame- og mix.

Der er allerede afviklet stævner i Stege, Herlufsholm og Eskilstrup i denne sæson, og udover stævnet i Køge mangler kun ét stævne. Det spilles i Maribohallerne onsdag den 13. marts.
rmh

Skriv en kommentar