(Last Updated On: 31. marts 2022)

Stevns Erhvervsråd uddelte tirsdag aften priser til det stevnske erhvervsliv. Årets Iværksætter-pris gik til Mad & Ro på Stevns Fyrcenter.

Iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen (tv) og Årets Iværksætter ’22: Jens Hansen fra Mad & Ro. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: Jens Hansen har været mad-iværksætter i Stevns og omegn i mange år med forskellige koncepter.

Efter en uge på Stevns Fyrcenter som personlig kok for et hold arbejdende kunstnere besluttede Jens sig for, at Fyrcenteret var det rigtige sted for ham at samle sine aktiviteter i cafekonceptet Mad og Ro.

Det tog flere år, før det – i samarbejde med Stevns Kommune og Danmarks Naturfredningsforening – lykkedes at gøre det muligt; først med en prøveperiode på kun 1 år.

– Kundetilstrømningen er imponerende, og restaurantens rygte taler for sig selv – et virkelig vellykket koncept, som klæder omgivelserne og tilføjer endnu en ekstraordinær oplevelse til Stevns Fyrcenter. Mad og Ro Aps er kåret som årets iværksætter for at skabe et særdeles populært spisested på en vigtig placering med en endog meget stærk lokal forankring og med et ikke ubetydeligt antal ansatte, sagde iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd, Jesper Yde Knudsen, da han afslørede Årets Iværksætter.

Det var en glad og rørt Jens Hansen, der fik overrakt prisen:

– Det betyder meget for mig at få prisen, det er et skulderklap, sagde Jens Hansen, som benyttede lejligheden til at takke sit personale – der lige nu tæller 17 på lønningslisten og flere vil komme til i indeværende sæson – for deres store opbakning og indsats.

Der var masser af kram og lykønskninger til Jens Hansen fra de ansatte hos Mad & Ro. (Foto: Rikke Michael Hansen)

De to øvrige nominerede til Årets Iværksætter ’22 var ’Basserne Flyt og Service Aps’ i Hårlev samt ’Mom and me’ på Nytorv i Store Heddinge.
rmh

Skriv en kommentar