(Last Updated On: 28. december 2017)

Et varmt og farverigt portræt af en hjertevarm og farverig politiker.

Stevns: Den afgående kommunalbestyrelse mødtes for sidste gang torsdag inden jul til først et ekstraordinært, siden et ordinært kommunalbestyrelsesmøde i rådsalen i Store Heddinge.

Nogle af medlemmerne fortsætter i 2018 i den nye kommunalbestyrelse, mens det for andre var sidste møde, i hvert fald i de kommende fire år.

Der blev sagt farvel til Lonni Lypart (A), Jørgen Gregersen (B), Inge Milbrat (Nyt Stevns), Rasmus Hoffmann-Hansen (V), Rikke Gliese Mikkelsen (V), John Dalsgaard Jensen (V) og de to løsgængere Bjarne Østergård Rasmussen samt Thor Grønbæk.

32 år med politik

Jørgen Gregersen har siddet i kommunalbestyrelsen i 32 år – først i Vallø og efter kommunesammenlægningen i Stevns kommune. Men det lykkedes ikke den garvede politiker, og kommunalbestyrelsens nestor, at opnå genvalg i efteråret.

Da mødet torsdag aften blev afrundet med det obligatoriske punkt »Spørgetid for borgere«, bad formanden for Radikale Venstre, Bjarne Hendrichsen, om ordet. Han benyttede lejligheden til at overrække en kurv med gode sager og takke Jørgen Gregersen for mange års engageret og ihærdig indsats i det lokalpolitiske arbejde, omend det ikke har været som radikal i alle årene.

Derefter rejste partifællen Line Krogh Lay sig op for at overrække sin afgående kollega et portrætmaleri:

– Jeg har malet lidt på én af dine valgplakater. Du er en farverig person og politiker, så jeg har brugt mange og kraftige farver, der samtidig er varme og imødekommende farver, som også symboliserer dig som menneske, sagde Line Krogh Lay.
rmh

 

Skriv en kommentar