(Last Updated On: 3. juni 2014)

Solen skinnede over Christiansborg, da den tidligere borgmester fra Stevns Kommune var på slottet i København
PAN-ridderkors
Tidligere borgmester på Stevns gennem 20 år, Poul Arne Nielsen, har været på Christiansborg og takke Hendes Majestæt Dronningen for Ridderkorset. (Foto: royal-foto.dk).

CHRISTIANSBORG/STRØBY EGEDE: Tidligere borgmester på Stevns, Poul Arne Nielsen, var i går på Christiansborg Slot og takke Hendes Majestæt Dronningen for Ridderkorset, som han fik overrakt af nuværende borgmester i Stevns Kommune, Mogens Haugaard, i midten af april i år.

”Det er en ganske speciel og ganske positiv oplevelse at møde Dronningen og være alene med hende i omkring tre minutter”, fortæller Poul Arne Nielsen til Stevnsbladet.

Poul Arne Nielsen har ved flere lejligheder hilst og talt med Dronningen, der er nært tilknyttet Vallø Stift som stiftets protektor.

”Hendes Majestæt er meget professionel og vidende, og hun var ganske klar over, at jeg kom fra Stevns Kommune og tidligere Vallø Kommune. Så vi talte om Stevns Kommune og Vallø Slot; mens jeg var borgmester i Vallø og siden Stevns Kommune har jeg jo bl.a. også samarbejdet med Søren Boas, stiftets direktør, men jeg har tidligere mødt Dronningen ved andre – og mere formelle lejligheder”, uddyber Poul Arne Nielsen.

”Det var en dejlig oplevelse – og så skinnede solen jo”, tilføjer den tidligere borgmester muntert i telefonsamtalen med Stevnsbladet.

cs

Skriv en kommentar