(Last Updated On: 28. januar 2019)

Allan Nielsen modtager diplom og forgyldt spade. (Foto: Danske Anlægsgartnere)

Strøby Egede: I forrige weekend modtog havefirmaet Gartnerhave.dk Danske Anlægsgartneres PR-pris. Det skete ved brancheforeningens årlige generalforsamling, hvor indehaver af Gartnerhave.dk, Allan Nielsen, fik overrakt diplom og en forkromet spade.

Allan Nielsen er anlægsgartner og beskikket sagkyndig. Han har siden 2006 været selvstændig anlægsgartner, i dag med base på Skovvangsvej i Strøby Egede.

Sidste år blev han engageret til det populære TV2 Fri program ’En have i gave’, hvor Allan Nielsen sammen med sit hold, var med til at overraske fem danskere med en ny have. Og det er netop deltagelsen i haveprogrammet, der gjorde, at valget faldt på Gartnerhave.dk som modtager af Danske Anlægsgartneres PR-pris 2018.

God markedsføring af faget

Prisen – som er blevet uddelt i mere end 20 år – uddeles en gang om året til en anlægsgartner, der på en god og kreativ måde har markeret sig markedsføringsmæssigt.

– At prisen denne gang går til Gartnerhave.dk skyldes især, at de på andet år har medvirket i haveprogrammet ‘En have i gave’ på TV2 Fri. Det markedsfører ikke blot deres eget firma, men hele anlægsgartnerfaget. Det er med til at tiltrække elever til anlægsgartnerfaget, hvilket er vigtigt i en tid med mangel på arbejdskraft indenfor anlægsgartnerfaget, og hvor alle håndværksfag kæmper om de unges gunst, fortæller landskabsarkitekt og fagkonsulent hos Danske Anlægsgartnere, Kim Tang.
Et andet forhold, der har vægtet højt i udvælgelsen, er, at Allan Nielsen har været initiativtager til et nyt lokalt netværk ”Strøby Egede Håndværkerne”, som gør det lettere for områdets borgere at finde en lokal håndværker.

Flere havegaver

En ny sæson af ’En have i gave’ skydes i gang på TV2 Fri onsdag 30. januar, hvor det første af i alt otte programmer vises.

Igen i år bliver det med Cecilie Hother i værtsrollen.

Og igen i år er Allan Nielsen og hans team med til at give otte danskere en ny have.
rmh

Læs mere om Allan Nielsen og Gartnerhave.dk.

Skriv en kommentar