(Last Updated On: 16. november 2021)

Store Heddinge: Næste operaforestilling i Snurretoppen bliver søndag den 21. november og som vanligt starter forestillingen kl. 15.00.

Denne gang er det Puccinis Manon Lescaut fra La Scala 2019; en historie om den smukke unge kvinde, der er tvunget til at træffe et valg: et liv i fattigdom med sin sande kærlighed Des Grieux, eller et liv med penge og privilegier.

Maestro Riccardo Chailly og den anerkendte instruktør Sir David Pountney står for en ny produktion af den tidligst kendte version af Puccinis første triumf Manon Lescaut. Forskellen mellem denne originale version, der opførtes i Torino i 1893 og dén, der først blev iscenesat på La Scala et år senere, er sidste del af første akt, hvor Puccini viser sin fantastiske orkestrale virtuositet.

Sir David Pountney lader handlingen foregå som en jernbanerejse, der ender på en nedlagt station i ørkenen, med den centrale idé om at Puccinis Manon, i modsætning til Prévosts roman er mindre fordærvet end ødelagt af et samfund, der ikke vil tilgive.

– Som det ses, er forestillingen fra LaScala i Milano, så vi ser med sindsro frem til musikoplevelse af allerhøjeste kunstneriske kvalitet, siger Karsten Visby fra Operagruppen.

Han lover også, at kaffen er klar, allerede når publikum ankommer og igen i pausen, hvor der serveres et glas vin eller anden drikkevare efter eget valg.

Forestillingen var 132 minutter, og dertil kommer en pause.

Skriv en kommentar