(Last Updated On: 26. april 2017)

Radikale kandidater er parate til kommunalvalget. Forrest Line Krogh Lay, bag spidskandidaten følger Jørgen Gregersen, Bjarne Hendrichsen, Michael Løvendal Kruse og Tyge Birk. (Pressefoto)

Stevns: Det Radikale Venstres Line Krogh Lay er igen spids- og borgmesterkandidat til kommunalvalget 2017. Skarpt forfulgt af Jørgen Gregersen, så de to garvede kommunalbestyrelsesmedlemmer er forsat i front for de radikale på Stevns.

Fem kandidater på plads

På et opstillingsmøde den 24. april blev den radikale valgliste gjort klar, og med sideordnede kandidater. Udover Line Krogh Lay og Jørgen Gregersen, er Bjarne Hendrichsen, Michael Løvendal Kruse og Tyge Birk de lokale kandidater.

Plads til flere

Opstillingsmødet gav bestyrelsen bemyndigelse til at tilføje yderligere kandidater i forlængelse af listen, hvis der melder sig kandidater, der kan tilslutte sig det valgprogram, der lige nu lægges sidste hånd på.

-Jeg har tidligere udtalt min store tilfredshed med det arbejde Line og Jørgen har udført i kommunalbestyrelsen, og det gentager jeg gerne her. Det glæder mig, at de begge ønsker at fortsætte deres velfungerende samarbejde i den kommende valgperiode, udtaler formand Bjarne Hendrichsen fra Radikale Venstre på Stevns.
sky

 

Skriv en kommentar