(Last Updated On: 20. august 2019)

Fra venstre er det Sofus Christensen, Line Krogh Lay og formanden for Radikale Venstre Stevns, Bjarne Hendrichsen. (Privatfoto)

Navnenyt: Radikal Ungdom Sydkysten (RUSK), som omfatter Stevns, Køge, Solrød og Greve kommuner, har netop afholdt generalforsamling. Her blev Sofus Christensen fra Boestofte i Stevns Kommune valgt som ny formand.

Sofus går til dagligt på Køge Gymnasium, men har sideløbende en stor interesse for politik.

– Jeg ser meget frem til arbejdet med at styrke organisationen og være med til tegne en stærk politisk profil for Radikal Ungdom i vores område. Jeg ser også meget frem til samarbejdet med Radikale Venstre og deres bestyrelser og kommunalbestyrelsesmedlemmer. Jeg anser arbejdet i Radikal Ungdom som et vigtigt indspark i den politiske debat, udtaler Sofus Christensen.

Han afløser den tidligere formand, Valdemar Klinken fra Køge, som træder tilbage på grund af studier og flytning til Købehavn.

I forbindelse med det netop overståede folketingsvalg har RUSK arbejdet tæt sammen med folketingskandidaterne fra Radikale Venstre og deltaget aktivt i valgkampen.

Ved skolevalget opnåede Radikal Ungdom gode resultater i både Køge og Stevns. Sofus deltog bl.a. i to paneldebatter i den forbindelse.

Også i Radikale Venstre Stevns er der glæde at spore:

– Det er ellevildt flot, og jeg er en stolt, stevnsk voksenradikal i dag. Tillykke til Sofus og til Radikal Ungdom med en ny, dygtig lokalformand med hjertet på rette sted. Jeg kender jo Sofus og har bl.a. arbejdet tæt sammen med ham op til folketingsvalget, hvor han har været en stor hjælp i min valgkamp. Han er meget kompetent og knivskarp. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde i forbindelse med hans nye rolle, udtaler kommunalbestyrelsesmedlem i Stevns Kommune og folketingskandidat, Line Krogh Lay.

Skriv en kommentar