(Last Updated On: 11. maj 2021)

Koncerten er udsolgt, men man kan blive skrevet op til eventuelt ikke afhentede billetter.

Rasmus Lyberth og hans band spiller i Snurretoppen tirsdag 18. maj kl. 20. (Pressefoto)

Store Heddinge: Med de seneste lempelser i coronarestriktionerne er det blevet muligt for Kulturforeningen Spilledåsen at gennemføre den sidste og eneste koncert i denne forårssæson.

Spilledåsens bestyrelse har nemlig besluttet at gennemføre, og tirsdag den 18. maj kl. 20 kommer Rasmus Lyberth og hans band og giver koncert i Snurretoppen.

Koncerten med Rasmus Lyberth var oprindeligt planlagt til at finde sted i maj 2020, men blev aflyst under den første coronabølge og udsat til i år.

De senere år har Grønlands store stemme Rasmus Lyberth – der har spillet på koncertstederne i henved 50 år – boet i Odense, og det har gjort hans musikalske fokus bredere end det oprindelige udtryk. Han har inviteret verdensmusikken indenfor i sit univers, og man skal derfor forberede sig på både højere volumen og eksotiske rytmer, når man går til koncert med ham – som den aktuelle i Spilledåsen. Men han synger fortsat på sit grønlandske modersmål.

Rasmus Lyberth var i år nomineret til Nordisk Råds musikpris uden dog at få den, men han har gennem tiderne modtaget et hav af priser, ligesom hans stemme og karismatiske udtryk er kendt uden for Danmarks og Grønlands koncerter. Det kom klart til udtryk for 10 år siden, da han i 2011 af BBC blev inviteret til at medvirke ved de prestigefyldte promenadekoncerter i Royal Albert Hall i London.

Rolf Persson fra Spilledåsens bestyrelse oplyser, at de 90 koncertbilletter, der er blevet sat til salg, allerede er solgt.

– Men man er velkommen til at ringe til vores billettelefon for så at blive skrevet op til eventuelle billetter, som ikke bliver afhentet, siger Rolf Persson.

Spilledåsens billettelefon er 30571999, og billetprisen er 250 kroner, 225 kroner for medlemmer.

Ved koncerten i Snurretoppen, skal alle tilhørere kunne fremvise gyldigt coronapas.
rmh

Skriv en kommentar