(Last Updated On: 18. august 2020)

Stevns: Lige om lidt siger kalenderen september, og det er ved at være indsamlingstid til gode formål.

Red Barnet har f.eks. brug for indsamlere i bl.a. Store Heddinge, Hårlev, Strøby, Klippinge, Rødvig og Karise.

Søndag den 6. september

Organisationen vil i år samle ind til at hjælpe de børn, der er allerhårdest ramt af pandemien, men der mangler indsamlere.

Coronapandemien har berørt os alle, men krisen rammer verdens udsatte børn særligt hårdt,. mener Red Barnet, som fortæller kampen mod virussen trækker ressourcer væk fra for eksempel livsvigtige vaccineprogrammer, og det kan ifølge FN koste 6.000 børn livet hver dag.

Søndag den 6. september samler Red Barnet ind til de sårbare børn, hvis fremtid er blevet sat på spil af den globale sundhedskrise.

− Der er mere end nogensinde brug for, at vi stiller op for børnene. Hvis vi ikke handler omgående, kan vi på rekordtid komme til at smadre de enorme fremskridt, som det har taget årtier for verdens børn at tilkæmpe sig. Ved at melde sig som indsamler kan man hjælpe Red Barnet med at hjælpe de børn, der betaler den allerhøjeste pris for corona, siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen.

Betal til MobilePay

Coronavirussen har ikke bare øget udsatte børns behov for hjælp, men også fået Red Barnet til at gentænke måden, som de frivillige samler ind på.

For at begrænse risikoen for smittespredning er årets landsindsamling kontantløs.

Det betyder, at årets indsamlere kun skal tage imod donationer via MobilePay og sms. Donationerne sendes direkte til Red Barnet, så efter endt rute kan indsamlerne spare turen forbi det lokale afleveringssted og tage direkte hjem.

Hvis lysten til at hjælpe er der, men kalenderen ikke tillader en tur rundt i kvarteret, kan man også støtte Red Barnets arbejde ved at lave sin egen personlige indsamling på www.indsamler.redbarnet.dk. Vil man melde sig til indsamlingen sker det på www.tilmeld.redbarnet.dk

Det tager cirka tre timer at samle ind, og hver indsamler bidrager typisk med cirka 1.000 kroner. Man kan samle ind, når det passer dig den 6. september 2020 i tidsrummet mellem klokken 10 og 18, lyder det fra Red Barnet.

Skriv en kommentar