(Last Updated On: 29. juni 2020)

De 32 nye boliger forventes at være klar til indflytning i maj 2021. (Foto: Stevns Foto)

Store Heddinge: – Vi har ikke kunnet invitere ret mange gæster, det er derfor I ikke ser borgmesteren eller andre fra rådhuset, og der er heller ingen repræsentanter fra pressen, selv om det er vigtigt – gennem pressen at vise omverdenen, at byggeriet er godt på vej, men jeg skriver selv noget til aviserne, og Johnny fra bestyrelsen tager nogle billeder.

Sådan sagde formand Anny Borch Jensen, da Lejerbo torsdag i sidste uge holdt rejsegilde over 32 nye boliger i udkanten af Store Heddinge.

Hun bød derefter velkommen til alle håndværkere, entreprenører, underentreprenører, rådgivere, arkitekter, byggeudvalget samt de få gæster, der var derudover.

– På grund af corona-situationen, er dette rejsegilde lidt anderledes, end vi ellers ville have valgt, vi er lidt færre og vi skal huske at holde afstand, det er vigtigt, sagde formanden og henviste derefter til, at det var stort for hende, som formand for Lejerbo Stevns, og se at byggeriet nu er nået så langt, som det er.

– Vi er godt på vej med 32 nye boliger i Store Heddinge. Det var også ved at være sidste chance for at nå rejsegildet, inden alle husene har fået tag på.

I Lejerbo har de en lang venteliste, og mange går spændt og venter på, om det mon bliver dem, der får én af de her 32 boliger. Men ventelisten er lang, så der vil være en hel del, der bliver skuffede.

– I bestyrelsen tænker vi videre med muligheder for at bygge flere boliger, og vi vil holde kontakt med Stevns Kommune, om hvornår det kan blive muligt. Så der også bliver boliger til de øvrige på ventelisten, sagde formanden.

Lejerbos forretningsfører Michael Keis oplyste, at Lejerbos Stevns organisationen er en lille organisation med i dag 109 boliger, som nu bliver til 141. Der bliver en husleje på knap 6.000 kroner for to værelser, knap 8.000 for tre værelser og cirka 9.800 kroner for de boliger med fire værelser.

Han benyttede endvidere lejligheden til at takke alle samarbejdspartnerne: Martin og Steffen fra Brdr. Pedersen A/S, rådgiverne fra Friis Andersen Arkitekter, som har tegnet projektet. BE Arkitekter, Piil Landskab, Erasmus Ingeniører, Jyske Bank A/S og Realkredit Danmark A/S, samt alle underentreprenørerne, alle håndværkere og Organisationsbestyrelsen for Lejerbo Stevns

Rejsegildet kunne derefter fortsætte ved pølsevognen, og i den stærke sol blev der drukket mange sodavand.

Skriv en kommentar