(Last Updated On: 8. marts 2022)

I uddraget fra Venstres generalforsamling kunne man læse, at Venstre ønsker en alvorssnak med konservative. Den snak er vi selvfølgelig altid klar til – og send gerne en personlig invitation fremfor et indlæg i avisen. Det fremmer dialogen.

Det er helt korrekt, at Venstre havde alt for stor tillid til at Konservative pr. automatik ville pege på en Venstre-borgmester. Og i bagklogskabens klare lys kunne man stille Venstre spørgsmålet; hvorfor tog I det for givet?

Med syvtommersøm slog vi adskillige gange fast, at vi gik til valg på, at få en borgerlig borgmester med et bredt flertal. Dette var også tæt ved at lykkes på valgnatten – lige indtil Venstre gav borgmesterposten til Socialdemokratiet.

I dagene efter – og nu stadigvæk – blev konservative skudt i skoene, at vi ikke pegede på Venstre. Men det havde jo ikke gjort det alene. Kun Martin Henriksen kunne på valgnatten pege på en Venstre-borgmester. De resterende partier ønskede noget andet – dette burde Venstres formand tænke lidt yderligere over, fremfor at kaste ”aben” videre.

Vi er klar til alvorssnak – og de første snakke bliver i rådssalen, når vi skal sikre en borgerlig retning for Stevns.

Mikkel Lundemann
Gruppeformand Konservative

Skriv en kommentar