(Last Updated On: 25. januar 2021)

Nu kan 200.000 blive ”sofavælgere” i Region Sjælland

Repræsentantskabsvalg: Fra mandag den 25. januar kan hver fjerde borger i Region Sjælland få indflydelse på, hvordan trygheden skal styrkes i deres lokalområde, når der er valg til TryghedsGruppens repræsentantskab.

De mange medlemmer kan stemme i ro og mag hjemme fra sofaen, da valget er digitalt.

30 kandidater

Cirka 200.000 medlemmer af TryghedsGruppen i Region Sjælland kan til og med den 12. februar stemme på, hvem der skal repræsentere dem i TryghedsGruppens repræsentantskab.

Medlemmerne kan vælge mellem hele 30 kandidater – et rekordhøjt antal for regionen. Der skal vælges 10 kandidater blandt de 30.

Det er alle kunderne i Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartnere, der er medlemmer af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen står bl.a. bag TrygFonden, der er med til at udbrede hjertestartere, sikre kystlivreddere ved strandene og støtte over 100 lokale initiativer i regionen årligt.

De 10 kandidater, der bliver valgt ind, kommer bl.a. til at få indflydelse på, hvilke lokale tryghedsskabende projekter TrygFonden skal støtte, og om TryghedsGruppen skal udbetale bonus til sine medlemmer.

Medlemmerne får tilsendt materiale om valget via mail, e-Boks eller fysisk post. De har alle mulighed for at blive ”sofavælgere”, da krydset sættes hjemmefra på en digital eller fysisk stemmeseddel.

Læs mere om kandidaterne og valget på tryghed.dk/valg.

Skriv en kommentar