(Last Updated On: 25. august 2020)

Rigtig mange danskere er nedslidte efter et langt arbejdsliv med fysisk hårdt arbejde. Det ser vi også her på Stevns.

Det er uholdbart, at så mange i dag skal leve et uværdigt seniorliv med stærke smerter og dagligt indtag af smertestillende medicin for at komme igennem dagen.

Vi står på skuldrene af tidligere generationer, og har man knoklet i mange år for samfundet, skal man selvfølgelig også kunne trække sig tilbage, mens man kan få nogle gode år med familien og aktive fritidsinteresser. Det, mener jeg, giver sig selv. Men det er desværre ikke tilfældet for mange i dag, og derfor er der brug for handling.

Vi i Socialdemokratiet sagde før folketingsvalget sidste år, at vi ville indføre en egentlig ret til tidlig tilbagetrækning for dem, der er mest nedslidte og har været længst tid på arbejdsmarkedet. Den ordning har vi nu præsenteret, og bliver den gennemført, vil det medføre, at 215 borgere i Stevns får ret til tidlig pension i 2022.

Jeg følger forhandlingerne med stor opmærksomhed, og jeg tror og håber på, at de andre politiske partier vil være med til at tage ansvar og løfte denne vigtige opgave sammen med os.

Tanja Larsson
Medlem af Folketinget for Socialdemokratiet

Skriv en kommentar