(Last Updated On: 31. marts 2022)

Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune uddelte tirsdag aften priser til det stevnske erhvervsliv. Årets CSR-pris gik til Tattoo Therapy i Store Heddinge.

Bjarne Nielsen (tv), Jens Hansen (som også var nomineret til CSR-prisen) og en glad vinder af dette års CSR-pris: Christina Amelia Føhns Christensen, Tattoo Therapy. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hårlev: I nomineringen af Christina Amelia Føhns Christensen, Tattoo Therapy er der lagt vægt på hendes evne til at sikre den helt rigtige balance mellem støtte og uddeling af ansvar, som betyder, at to borgere er kommet godt igennem et afklarende forløb i 2021 og forventeligt bliver ansat i virksomheden primo 2022.

Christina ser den enkeltes behov, stiller op, når medarbejderen har brug for det og formår at skabe rammer, som hjælper den enkelte med at finde sig godt til rette i virksomheden og bidrage aktivt.

– Stort tillykke til Christina Amelia Føhns Christensen fra Tattoo Therapy. Det er en fornøjelse at se, hvordan Christina påtager sig socialt ansvar på forbilledlig vis og på en måde, som skaber værdi for både medarbejdere og virksomhed, lyder lykønskningen fra borgmester Henning Urban Dam Nielsen (S).

Også fra formanden for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Bjarne Nielsen (V) er der lykønskninger og rosende ord.

– Jeg glæder mig over Christinas flotte indsats og måden hvorpå hun – som hun selv siger det – har skabt en arbejdsplads rundt om sine medarbejdere. Igen i år har der været hård konkurrence om prisen med tre rigtig gode nomineringer fra virksomheder her i Stevns, som yder en vigtig indsats for at invitere mennesker ind på arbejdsmarkedet. Det er et meget prisværdigt arbejde, som I kan være utroligt stolte af. Tak for det, siger Bjarne Nielsen.

Julie Maimann Nielsen takkede ’mega’ mange gange for den måde, som hun er blevet set i Tattoo Therapy. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Det var Bjarne Nielsen, som tirsdag aften stod for afsløringen af dette års vinder. Den ene af de to omtalte borgere, som har været i et afklarende forløb hos Christina Amelia Føhns Christensen, er hans datter Julie Maimann Nielsen, som kom på scenen og satte ord på sit forløb i Tattoo Therapy:

– Det er første gang, at jeg føler mig hjemme i en virksomhed. Jeg bliver set og Christina har grebet mig. Tak, mega mange gang tak for det, sagde en rørt Julie Maimann Nielsen.
De to øvrige nominerede til Årets CSR-pris var Havnelev Kirke samt Mad & Ro ved Stevns Fyrcenter.
rmh

Skriv en kommentar