(Last Updated On: 24. november 2015)

Nyhed-735x315

Revisionsfirmaet Henning Birkehøj og bp-revision ved Bent Pedersen er nu ét firma

KLIPPINGE: Efter modne overvejelser er revisionsvirksomhederne, Revisionsfirmaet Henning Birkehøj v/registret revisor FSR Henning Birkehøj og bp-revision v/registreret revisor FSR Bent Pedersen fusioneret.

Virksomhederne vil fremover blive drevet under navnet, bp-revision, registrerede revisorer FSR, med Bent Pedersen som indehaver.

Revisionsfirmaet Henning Birkehøj har været drevet fra lokalerne, Algade 3 i Store Heddinge. I forbindelse med fusionen er lokalerne i Store Heddinge fraflyttet, og den samlede virksomhed, bp-revision, drives fremover fra adressen, Råmosevej 11 og 11A, 4672 Klippinge, hvor registeret revisor FSR Henning Birkehøj naturligvis også træffes i fremtiden.

14 medarbejdere

Formålet med fusionen er, at styrke revisionsvirksomhedernes kompetencer og fleksibilitet, herunder yderligere styrkelse af de forsat skærpende krav, der er pålagt revisorer af offentligheden. Samtidig fastholdes de dygtige medarbejdere på Stevns, hvor næsten alle er bosat.

Efter fusionen er der i bp-revision i alt 14 medarbejdere, hvoraf der er fem er registrerede revisorer FSR, to cand. merc. aud., seks revisorer og en elev.

– Vi er således i stand til at udføre alle de opgaver, som en moderne godkendt revisionsvirksomhed kan tilbyde, siger Bent Pedersen.

 

Skriv en kommentar