(Last Updated On: 11. marts 2015)

(Fotos: Bo Stange)

HELLESTED: Der var stuvende fuldt og udsolgt begge dage – fredag med middag og revy, lørdag med middag, revy og dans – da de lokale opførte revy i Hellested forsamlingshus. Reaktionerne fra publikum var positive, og alle følte sig særdeles godt underholdt.

Revyholdet bestod i år af: Anne-Grethe Mathiesen, Rie Rolvung, Corrina Larsen, Kalle Mathiesen, Ib Hansen, René Skovbo, Kristian Madsen, Allan Eisenhardt og Victor Thomsen på bare 15 år. Dertil kommer pianist, Jens Peter Schougaard, som for tredje år i træk trofast kører til Hellested flere gange om ugen i månedsvis fra et sted i nærheden af Roskilde for at være med.

Revyen bød blandt andet på royalt visit med prinsesse Maries vildfarne besøg i Dagli’Brugsen (Victor Thomsen og Anne-Grethe Mathiesen), borgmesterens rap (Allan Eisenhardt), den trængte landmands plan om at udleje dyrene til dyresex (Ib Hansen), Oda og Anders’ genvordigheder med den kommunale mad (Rie Rolvung og Rene Skovbo) og ph.d Jørgen Larsens indføring i vejføring (Allan Eisenhardt).

Borgmesteren var selv til stede blandt publikum fredag aften – og det siges, at han grinede utroligt meget, også da ”han selv” var på scenen.

Skriv en kommentar