(Last Updated On: 1. november 2016)

Rødvig Borgerforening og Restaurant Harmonien havde strikket en pakkeløsning sammen, hvor publikum fik både mad og underholdning.

staaende-klapsalverweb

Stående bifald fra publikum

Maden var aftenens første succes, idet gæsterne nød Harrys fiske- og vildtbuffet, og der blev skålet i vin og øl. Gæsterne blev i ro og mag siddende ved de dækkede borde, da tæppet gik og forestillingen gik i gang.

Pensionistbanden havde publikum med sig fra første strofe, og den fyldte sal var først og fremmest Rødvigborgere, der med klapsalver, tilråb og pift tilkendegav, at de morede sig.

Rødvig Borgerforenings lokalrevy – med den garvede instruktør Grethe Fischer i spidsen -formåede at holde en rød tråd “Hvem sagde gammel” igennem hele forestillingen. Husorkestret, der bestod af Finn Høj på guitar og Inger Lise Odgaard på hhv. harmonika og keyboard slog tonerne an. Til at holde styr på teknikken fik holdet hjælp fra Jesper Askø og Eli Fischer.

De 13 medvirkende på scenen gav alt, hvad de havde i sig, når de lavede gas med lokallivet i Rødvig. De høstede stor latter, da de på to timer nåede igennem hele 27 numre, hvoraf også lokalpolitikken blev vendt og drejet.

Borgmesteren fik sit eget nummer, som dog var blevet redigeret lige op til premieren, hvor de medvirkende meget aktuelt fik nævnt den nye flertalsgruppe, De Konservatives nye spidskandidat og Venstres fravalg af advokat Martin Steen Andersen som borgmesterkandidat.

Det helt lokale spas om Rødvig kredsede bl.a. om Børsen på havnen, tænkebænken, fiskeriet, karkludebanden og en kærlig fundering om, hvorfor Rødvig Au2shop egentlig hedder noget med “shop”.

Stevnsbladet uddeler 13 stjerner: En til hver af de medvirkende på scenen, der med sammenhold, glæde, iver og begejstring formåede at nå ud over scenekanten med en lokalrevy om det lokale.      kic.

annegrete-ravnweb

Annegrete Ravnshøj og Rita Siig i et nummer, hvori Stevnsbladet bliver læst og kommenteret

pensionistbandenweb

“Banden” fra pensionistbanden.

kic

 

Skriv en kommentar