(Last Updated On: 2. juni 2015)

DSC_2611Harmonien er valgsted den 18. juni, da Revyperlers direktør aflyser forestillingen på valgdagen

Her til eftermiddag, tirsdag den 2. juni, besluttede en enig kommunalbestyrelse, at vælgerne i Rødvig og omegn kan stemme på Harmonien til Folketingsvalget torsdag den 18. juni.

Harmoniens sal og restaurant er ellers optaget af Revyperler, hvor der inden forestillingen er spisning i restauranten.

”Jeg vil anbefale, at vi fortsat har valgsted på Harmonien”, sagde borgmesteren på kommunalbestyrelsesmødet og fortsatte:

”Revyperler aflyser på dagen. Rødvig-borgerne er vant til at gå hen på Harmonien og stemme. Det kan også forvirre nogle af de ældre borgere, hvis de skal gå andre steder hen. Så set i det lys, er også Harmonien den bedste løsning. For det andet er der virksomheder, der lever af at servicere, når der er valg”, sagde borgmesteren på Kommunalbestyrelsesmødet.

 

Revydirektør er tro mod tradition

Revydirektør Jeanette Larsen, JML Event, bekræfter over for Stevnsbladet, at revyen denne dag aflyses.

”Vi vil gerne beholde vores valgsted her i Rødvig. Revyperler skal ikke stå i vejen. Harmonien har været valgsted i mange år og vi er tro mod traditionerne”, siger hun i telefonen til Stevnsbladet kort tid efter kommunalbestyrelsesmødet er slut.

Jeanette Larsen oplyser at de revygæster, som har købt billetter til forestillingen den 18. juni, naturligvis vil blive tilbudt forestilling en anden dag.

”Ja vi mister en hel forestilling, men folk skal ikke køre helt til Boestofte på grund af os”, siger den travle direktør lige før forpremieren.

Om der kommer en kommunal økonomisk dispensation for aflysningen ved Jeanette Larsen endnu ikke.

Skriv en kommentar