(Last Updated On: 22. oktober 2019)

Nogle få fra Rødvig Revyens nye hold. Fra venstre instruktør Christine Exner, skuespiller Katrine Falkenberg samt kunstnerisk leder og kapelmester Stuart Goodstein.

Underholdning: To mænd, to kvinder, revyholdet i Rødvig er på plads, og klar til en ny sommersæson, som endnu en gang løfter Rødvig og Stevns ind i Danmarks revyhistorie.

Kunstnerisk leder fortsætter

Kunstnerisk leder bliver i 2020 Stuart Goodstein, som fortsætter jobbet fra i år og også er kapelmester.

Han har i de sidste fem år stået for trioen med Lars Fabiansen på guitar og Carsten Milner Henriksen på trommer. Nu skal han for andet år også stå for den kunstneriske ledelse. Stuart har både Crazy Christmas Cabaret og et utal af filmmusiknumre på cv’et.

Helt ny instruktør

Instruktør bliver i 2020 Christine Exner, som har medvirket i både film og tv-produktioner som „Hold om mig” og „Emma og julemanden” har hun bevist sit komiske talent i det populære satireprogram „Krysters kartel” og været aktiv på den danske revy-scene igennem flere år i Græsted Revyen, hvor hun også har været instruktør.

Nye skuespillere på scenen

Skuespillere bliver Katrine Falkenberg, som i 2007 var finalist i Dansk Melodi Grand Prix. Hun har også udgivet flere albums. Hun har medvirket i Crazy Christmas Cabaret i Tivoli, og det er det tætteste hun kommer på at have beskæftiget sig med revygenren.

Stine Prætorius har medvirket i en del teaterstykker på Det Kongelige Teater På film har hun medvirket i „Lad de små børn” (2004) og på tv blev hun pludselig et kendt ansigt, da hun først medvirkede i „Livvagterne” og siden i rollen som Louise Raben i „Forbrydelsen II”.

Kim Brandt autodidakt skuespiller og sanger, har medvirket i utallige skuespil og musicals siden 1995 og har de seneste år blandt andet medvirket i Ganløse Revyen, Randers Sommerrevy, Rottefælden, Hurup Revyen og i flere år i revyen Schou-tur.

Og en fra sidste hold

Jacob Weble er den eneste genganger fra 2019-revyen i Rødvig.

Han modtog i 2002 Reumerts Talentpris. Har desuden skrevet seks teaterstykker og flere revytekster, også til sidste års revy. Han har spillet på mange forskellige teatre, og på film og tv er han især kendt for sin rolle som Pivert i tv-serien „Klovn”. Han har desuden medvirket i „Strisser på Samsø”, og „Forbrydelsen II” og i julekalenderen: „Mikkel og Guldkortet.”

Billetsalget er startet

Rødvig Revyen spiller fra 22. juni til 25. juli i 2020, og man kan allerede nu købe billetter på www.roedvigrevyen.dk, fortæller revydirektør Jeanette Larsen.

Det bliver igen Harmonien som lægger lokaler til.

 

Skriv en kommentar