(Last Updated On: 30. juni 2021)

Men til gengæld er der en elektrisk ål

Billedgalleri: Lone Hertz tilbage var tilbage på revyscenen da Revyperler havde premiere i Rødvig. (Fotos: Kristian Buchmann og Dorte Færch)

Sommerrevy 2: Instruktør, skuespiller og kunstnerisk leder Max Hansen kunne den 25. juni premiereindtage revyscenen i Harmonien for ottende gang, og denne gang i selskab med selveste Lone Hertz.

En, som før har optrådt med fru Hertz, er Charlotte Amalie Kirkegaard Kehlet, der er med i Rødvig for tredje gang.

Ny dygtig debutant

I sidste uge efterlyste Max Hansen en fransk stråhat til et særligt nummer, hvori der efter sigende skulle indgå en elektrisk ål, og den var ikke fra køkkenet i Harmonien, hvor Revyperler spiller.
Revydirektør, Harry Böckmann, som også er restauratør på Harmonien, serverer i stedet en ganske særlig revyplatte ”Den stevnske tapas” med laks, skaldyr og andet godt.

Det er nemlig forestillinger med spisning fra kl. 17:30 og selve forestillingen starter 19:30.

Emil Birk Hartmann er revydebutant, men er ikke noget ubeskrevet blad på den danske underholdningsscene, hvor han blandt andet har medvirket i Shu-Bi-Du-A The Musical og Seebach The Musical.

Kapelmesteren Mathias Grove sørger igen for det musikalske arrangement, som revyens kapelmester og pianist.

Scoopet Lone Hertz

Max Hansen har svært ved at skjule begejstringen for, at det er lykkedes at få Lone Hertz med i Revyperler.

– Jeg har haft det som et stort ønske i mange år og mon ikke mange revypublikummer vil se frem til at opleve Lone Hertz på en revyscene igen? Det tror jeg nok de gør, siger han forud for premieren.

Og applausen fra publikum lod til at give ham ret.

Skriv en kommentar