(Last Updated On: 24. april 2015)

Enhedslisten og Socialdemokraterne markerer arbejdernes internationale kampdag med morgenarrangementer i henholdsvis Snurretoppen og på Hotel Stevns

Ved Socialdemokraternes 1. maj arrangement på Hotel Stevns taler bl.a. Pernille Rosenkrantz-Theil, MF, og Faxekredsens folketingskandidat, Jeannie Thorving (billedet).
Pernille-Rosenkrantz-Theil Jeannie-Thorving
Traditionen tro fejrer Socialdemokraterne på Stevns arbejdernes internationale kampdag den 1. maj.
Det sker i år ved et arrangement på Hotel Stevns i Store Heddinge, hvor partiet i et spændende valgår inviterer til hyggeligt samvær med morgensang og kaffebord allerede fra kl. 7.00.
Arrangørerne lover, at der også bliver rig lejlighed til at deltage i en frisk og engageret politisk debat, og opfordrer medlemmer og venner til at møde op for at få en indholdsrig start på dagen og den kommende valgkamp.
Arrangementet slutter kl. 11.00.

Dagens talere:
Jeannie Thorving Hansen, folketingskandidat i Faxekredsen
Pernille Rosenkrantz-Theil, MF
Thomas Overgaard (LO), KB-medlem
Steen S. Hansen, gruppeformand, KB-medlem

Enhedslisten i Snurretoppen
Enhedhedslistens 1. maj arrangement finder sted i Snurretoppen, Algade 32, Store Heddinge, hvor morgenkaffen er klar kl. 7.30.
Der bliver musikalsk underholdning ved Helle Reumert og Eddie van Lütje, og de politiske taler holdes af Christian Juhl, MF, og Finn Klarskov, Enhedslisten Faxe/Stevns.

Skriv en kommentar