(Last Updated On: 13. april 2022)
Generalforsamling med lutter gode idéer.

Peer Nørgaard og Ole Jørgensen fra bestyrelsen foran »hytten« i Rødvig Havn.
(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)
Foreningsliv: De fleste kender det hyggelige lille, røde hus på havnen i Rødvig, som er befolket af frivillige ildsjæle og Stevns-kendere, der gennem hele sommersæsonen rådgiver turister om kommunens seværdigheder.
Den 24. marts mødtes folkene bag til generalforsamling i Sydstevnshallen.

Tager endnu en tørn

Formanden, Peer Nørgaard, holdt beretningen, som afstedkom debat om bl.a. Klintebussen og Andels el-bus, der skal køre samtidig, men som endnu ikke hare fastlagt ruter.
Der var glæde over, at Flintovnen ville blive overtaget af Rødvig Borgerforening, og så kunne Ole Jørgensen oplyse at åbningen af Rødvig Lokal Information er åbner sidst i juni.
Efter en konstruktiv debat, om bl.a. om at arbejde mere interaktiv og måske have ubemandet formidling gennem elektronisk adgangskontrol og-eller QR-koder, blev både beretning, regnskab og budget vedtaget.
Under ”Eventuelt” diskuteredes hvordan man kunne at informere ny-tilflyttere om foreningslivet på Stevns, og muligheder for at øge kendskabet til Lokal Information i Rødvig.
Både Karsten Smith og Ole Jørgensen var på valg og blev genvalgt, det samme gjaldt suppleanterne Birger Andersen og Ib Grønvaldt.
Derudover består bestyrelsen af formand Peer Nørgaard, samt Gitte Andersen og Finn Barlach.
sky

Skriv en kommentar