(Last Updated On: 7. juli 2014)

Se programmet herunder

Rødvig Borgerforening lægger atter op til en festlig og hyggelig dag på Fiskerihavnen, hvor den traditionelle markedsdag finder sted

RØDVIG: Klokken 10 begynder løjerne, hvor også de lokale musikanter »Curt Show« underholder indtil kl. 12, hvor de afløses af duoen Rocklett, der gentager den musikalske succes fra sidste år.
Markedsdagen er i høj grad også for børn: der er børneloppemarked, elastikspring, hoppeborg, ponyridning salg af popcorn og slush ice. For de voksne er der boder med salg af alskens ting og sager, amerikansk lotteri og ikke mindst den populære tombola, hvor præmierne er skænket af de handlende.
Der er udstilling af billeder fra fotokonkurrencen – vinderen kåres også denne dag og så er der naturligvis mulighed for at sætte sig og få lidt at drikke – og spise og nyde den skønne udsigt ud over havnen. Restauranterne frister med mad fra grillen, is og kaffe – og Café Marina tilbyder ”Thai Tallerken” fra kl. 12. Desuden har Stevns Fødevarenetværk sin stand, hvor de lokale tilbyder deres fristende produkter.
M/S Freia sejler ture langs kysten og Hjemmeværnets Marinekutter ligger ved kajen, så interesserede kan se og få en snak med kutterens folk.
Igen i år er der Kunst på Kajen – hvor ca. 20 kunstnere og kunsthåndværkere viser deres værker og står klar til en snak. Det er ved lystbådehavnen i lighed med sidste år.
”Vi glæder os til at se rigtig mange til en hyggelig dag på havnen – husk det er søndag den 6. juli”, siger Freddie Larsen, formand for Rødvig Borgerforening til Stevnsbladet.    cs

Dagens program:
MarkedsdagRodvig

Skriv en kommentar