(Last Updated On: 6. august 2019)

Rødvig: Revydirektør Jeanette Larsen kan garantere, at Rødvig Revyen stadig er med på revyernes Danmarkskort til næste år.

Revyen som startede med forpremiere den 22. juni sluttede den 27. juli.

Har stadig gejst og mod

Rødvig Revyen, også kendt som Revyperler, har eksisteret i 11 år, og Jeanette Larsen har været leder af den stevnske sommerunderholdning i seks år.

– Vi tager et år mere, siger hun, på trods af, at status er et underskud.

Jeanette Larsen havde håbet på 2.000 publikummer, men der kom godt 1.800, og det er for lidt til at holde økonomien i balance.

– Men indtil andet er bevist, så tror vi på revyen, og vi har stadig gejsten og modet til at fortsætte, lyder det optimistisk fra revydirektøren, som sammen med sin mand, Michael Møller Larsen, og en stor gruppe frivillige vil tage slæbet nok en gang.

Trak turister til Stevns

I 2020 vil konceptet være det samme med velkendte revynumre, som vækker minder fordi de enten har været lårklaskende morsomme, vist poetiske klovnerier og har været ørehængende sange.

– Vi havde også en del unge mennesker i år, og så var over 60 procent af publikum udefra, fortæller Jeanette Larsen, der takker og roser både de frivillige og de medvirkende.

– Til næste år vil kapelmester Stuart Goodstein fortsætte, og han er en fantastisk god støtte, siger hun.

„Sjovere end Cirkusrevyen”

Hvis man skal tro publikums hilsner på Facebook, så er der stor chance for, at de møder op igen i 2020.

En skriver, at „vi grinede fra start til slut”, og Køge Malerlaug, som havde inviteret alle sine medlemmer til morskabsteater i Stevns sydligste havneby skrev:
„Den er meget sjovere end Cirkusrevyen”.

Så hvis disse anbefalinger spredes håber Jeanette Larsen, at man når det magiske publikumstal på over 2.000 i 2020, så Rødvig Revyen kan fortsætte med at trække folk til Stevns.

sky

 

Skriv en kommentar