(Last Updated On: 19. januar 2021)

Nu er der to revyer på Stevns til sommer

Underholdning: Revydirektør Jeanette Larsen, som de seneste år har stået bag Rødvig Revyen Revyperler, har spillet ud med en ny revy i sommeren 2021, efter corona-restriktioner aflyste en planlagt revy sidste år.

Satser på familie

Revydirektør Jeanette Larsen, her med sin mand, Michael Møller Larsen, ved en af parrets tidligere revyer, prøver igen kræfter med en sommerrevy i Rødvig. (Arkivfoto)

Ansvarlighed er nøgleordet, siger Jeanette Larsen og forklarer, at bestyrelsen bag Rødvig Revyen, Revyperler nu har sikret, at der kan spilles corona-sikker revy i 2021.

– Revyen vil som tidligere år være garant for glæde, underholdning og musikalske oplevelser, fortæller hun og understreger:

– Vi præsenterer i år en mere musikalsk revy, med en blanding af gamle og nye numre. Det skal være noget som familier har lyst til at se, så vi satser på et yngre publikum, siger Jeanette Larsen.

Revy-krig udbrudt

Kort før julen 2020 meddelte Revyperlers tidligere kunstneriske leder, Max Hansen, at han havde indgået aftale med restauratør Harry Böckmann om at lave en alternativ revy i Harmonien i Rødvig.

Dermed er der udbrudt ”revy-krig” på Stevns, idet både Harmoniens Revyperler og Jeanette Larsens Rødvig Revy ved Hotel Klinten, afvikles på samme tidspunkt, i perioden 24./25. juni til 31 juli.

”Er der plads til to sommerrevyer i samme by?”

– Det må vi jo se. Jeg har en kundebase og vi har været her i seks år, svarer Jeanette Larsen.

– Jeg gider ikke bruge tid og kræfter på en strid, og vores revy er meget anderledes, lyder det fra Rødvig Revyens direktør.

Kirsten Siggaard kommer

Rødvig Revyens hold bliver Kirsten Siggaard, Mette Ladekarl, Peter Andersen (Drama Queen) og Kim Brandt, og instruktør og kunstnerisk leder bliver Nikolaj Tarp.

Kirsten Siggaard er en af Rødvig Revyens stjernedrys. (Pressefoto)

Kirsten Siggaard er nok mest kendt som tredobbelt Melodi Grand Prix-vinder, men hun har også medvirket i flere teaterstykker og musicals og har stor revyerfaring fra bl.a. Nykøbing F-revyen.

Også de øvrige medvirkende har revy-erfaring, hvor f.eks. Mette Ladekarl har medvirket i bl.a. Les Misérables og i Menstrup Revyen. Peter Andersen alias Drama Queen har lavet revy og været fast skuespiller i Revyraketten, hvor han bl.a. har spillet sammen med Anne Herdorf og Kim Brandt, og Kim Brandt har desuden optrådt i Rottefælden i Svendborg og Ganløserevyen.

Den kunstneriske leder Nikolaj Tarp har arbejdet med bl.a. Fredericia Teater, instrueret de to seneste sæsoners Menstrup Revy og har en finger med i musicalsucceserne Shu-Bi-Dua The Musical og Seebach.

Spilles i telt

Jeanette Larsen fortæller, at Rødvig Revyen i år bliver spillet i telt på Konference & Hotel Klintens matrikel, i Rødvig.

-Naturligvis med alle former for komfort. Yderligere vil der være mulighed for at tilkøbe 1 – 2 – 3 retters menu samt revyophold, slutter revydirektøren.
sky

Skriv en kommentar