(Last Updated On: 6. december 2021)

I 2021 har Stevns haft to revyer, men til næste år skifter den ene navn og vælger at flytte til Køge

Rødvig Revyen bliver til Køge Sommerrevy, og holdet 2022 er fra venstre: Kim Brandt, Kirsten Siggaard, Peter Andersen alias Drama Queen og Mette Ladekarl. (Foto: Jeppe Bjørn)

Underholdning: Revydirektør Jeanette Larsen, har efter 7 år som producent af Rødvig Revyen – Revyperler, valgt at starte Køge Sommerrevy på teaterbygningen i Køge.

Bortset fra forestillinger med Køge Amatørscene, så har der ikke været professionel revy siden 2001 i Stevns’ nabokommune.

Store udfordringer

Efter et turbulent år for Revyperler i Rødvig i 2020, hvor coronaen hærgede, opstod der hele to sommerrevyer på Stevns.

Restaurant Harmonien og Max Hansen stod i spidsen for ”Harmoniens Revyperler”, og Hotel Klinten og Jeanette Larsen for ”Rødvig Revyen Revyperler”, hvor sidstnævnte på premieredagen blev ramt af topnavnet, Kirsten Siggaards sygemelding.

Men nu forsøger Jeanette Larsen sig igen, og Kirsten Siggaard er endnu en gang øverst på plakaten. Harmoniens Revyperler får lov til at underholde på Stevns, og den nye Køge Sommerrevy flytter til spillestedet Bygningen i Køge.

– Revyen har været udfordret de sidste 2 år. Først blev vi frataget vores spillested. Her valgte man at sætte en konkurrerende revy op, med næsten samme navn som vores. Konference & Hotel Klinten blev desværre voldsomt udfordret af myndighederne om opførelsen af revy i telt på matriklen, selv om alle regler omkring støj og lyd og spilletidspunkt var overholdt til punkt og prikke, fortæller Jeanette Larsen i en pressemeddelelse, og bebuder samtidig navneskiftet og at Køge Sommerrevy har premiere den 8. juni 2022 og spiller frem til den 2. juli næste år.

Nye og garvede kræfter

På scenen vil, udover Kirsten Siggaard, som er kendt fra bl.a. Melodi Grand Prix-sejre, musicals og revyer som f.eks. Nykøbing Falster Revyen, omfatte et hold på tre andre skuespillere.

Det er Mette Ladekarl, som har medvirket i bl.a. Les Misérables og Klokkeren fra Notre Dame, samt i Menstrup Revyen. Peter Andersen, som måske er bedre kendt som Drama Queen, har gennem 11 år lavet og produceret sit eget dragshow. Han vandt desuden Dansk Melodi Grand 2007.

Endelig er der Kim Brandt, der ligesom Kirsten Siggaard også spillede revy på Stevns i 2021. Han har arbejdet i revyens tjenesten i bl.a. Svendborg og Ganløserevyen. Gengangere fra i år er også instruktørduoen Claus Reenberg & Nikolaj Tarp.

– Vi har her fået det perfekte bagtæppe for årets revy. Det matcher på allerbedste vis Køge Sommerrevys ambition om altid at give publikum glæde, kvalitetsunderholdning og en musikalsk oplevelse. Vi glæder os til at kunne åbne op for billetsalget og byde publikum velkommen til en festlig sommerrevy, lyder det fra Jeanette Larsen, som allerede nu har åbnet for billetsalg på billet.dk
sky

Skriv en kommentar