(Last Updated On: 13. juli 2018)

Patrick Klestrup til venstre på skamlen med Roskilde- og Sorøroere. (Privatfoto)

Rødvig/Sorø: To roere fra Rødvig Roklub deltog for nylig ved Nordens største kaproning på Sorø Sø.

Der blev samtidig afholdt Nordiske Junior Mesterskaber på søen, hvorfor de bedste juniorer fra norden var mødt op i Sorø.

De to roere – Frederikke Munch og Patrick Klestrup – deltog via deres samarbejde i Kraftcenter Roskilde i ti løb tilsammen.

Frederikke Munch lagde lørdag ud med en tredjeplads og bronze i dobbeltsculler for U15 år sammen med en roer fra Sorø; slået af hold fra Norge og Sverige.

Patrick Klestrup roede dobbeltfirer U17 år sammen med to Roskilde– og en Sorøroer. Her blev det til en sikker sejr foran et tysk og et svensk hold.

Løb to for Frederikke var singlesculler for U15 år. Her roede hun sig til en andenplads efter en norsk pige i et spændende opløb. I Patricks anden start lørdag i U17 dobbeltsculler blev det til en tredjeplads i B–finalen sammen med sin makker fra Sorø.

Søndagens første start var igen Frederikke i et revancheløb i U15 dobbeltsculler. Flot revanche med en sikker sejr over vinderne fra lørdagens løb.

I U17 singlesculler roede Patrick en tredjeplads hjem efter en norsk og japansk landsholdsroer. Patrick deltog også i dobbeltfirer U17, og her blev det til en tredjeplads, slået af et tysk og norsk hold.

I dobbeltfirer U17 piger deltog Frederikke sammen med tre Sorøroere ( en klasse ældre end hun er ). De roede en andenplads hjem efter et svensk hold, men foran et hold fra Finland. Sidste medalje var til Frederikke i U15 singlesculler med en anden plads efter Norge.

Derudover var Patrick Klestrup sammen med roere fra Kraftcenter Roskilde med på en otter , der kæmpede om det Nordiske Juniormesterskab i denne bådtype. Det blev til en placering som nummer 4.

 

Skriv en kommentar