(Last Updated On: 31. januar 2017)

Med flest samlede førstepladser i ungdomsrækkerne fik rochef Anders Møller overrakt Dansk Forening for Rosports vandrepokal. Den vil nu opholde sig på Stevns indtil næste DM i ergometerroning

Stevns/Gladsaxe: Ved de danske mesterskaber i indendørsroning i Gladsaxe Sportshal tog Jacob Raahauge Iversen tog to førstepladser med hjem til Stevns og han kan nu kalde sig dobbelt Danmarksmester, på den traditionelle distance og i sprint. På den traditionelle distance blev Nikolaj Bakkeskov Andersen nummer to, August Riis Poulsen tre og Kasper Nielsen seks.

Hos U11 pigerne blev Anna Iversen nummer to, Cecilia Kroll tre og Kristina Nielsen fire.

Malthe Christiansen roede sig til en flot syvendeplads i drengenes U17.

I firmastafetten stillede Nikoline og Klaus Kroll op sammen med Niels og Louise Hyldager fra Danske Studenters Roklub og opnåede en femteplads.

I drengenes U13 sprint blev Nikolaj Bakkeskov Andersen en flot treer – i samme løb, som Jacob vandt – og Kasper Nielsen kom lige efter på en fjerdeplads.

Sidste hold på podiet blev U17 holdet, hvor Nikoline Kroll, Katrine Højgaard, Malthe Christiansen og Andreas Møller roede en andenplads hjem.

– Med 17 tilmeldte klubber, der alle stillede med stærkeste hold, er det en solid præstation, siger Klaus Kroll fra Roklubben Stevns.

Trænere, forældre og roere tog hjem fra Gladsaxe med fem nye romaskiner og en ny samling medaljer.

Den kommende udendørssæson starter med regatta i Lübeck i slutningen af april. Der er løbende tilmelding til ungdomsroning og alle unge er velkomne i Roklubben Stevns tirsdag og torsdag kl. 17.30 og søndage kl. 10.

 

Skriv en kommentar