(Last Updated On: 17. marts 2016)

To kæmper om kandidaturet som folketingskandidat for Socialdemokratiet i Faxekredsen. Mød dem i Tinghuset i Store Heddinge i aften, hvor de hver især vil præsentere deres politiske program

De to kandidater er øverst John Wennerwald Klausen og nederst Simon Hansen:

05msb pBillede af John

05msb pSimon Hansen_13x18

STEVNS: Efter at folketingskandidat Jannie Thorving Hansen valgte at trække sit kandidatur medio 2015, skal Faxekredsen – som Stevns hører under – vælge ny folketingskandidat.

Simon Hansen, socialdemokratisk byrådsmedlem i Guldborgsund kommune, er indstillet af Stevns Partiforening, mens John Wennerwald Klausen, tidligere byrådsmedlem i Greve kommune, af Socialdemokraterne – 2014 i Faxe kommune.

Der er store krav og forventninger til den nye kandidat, idet Faxekredsen gerne vil kunne markere sig i et politisk landskab med mange stærke socialdemokratiske profiler.

– Socialdemokraterne i Faxekredsen og Vordingborgkredsen havde et forbilledligt samarbejde i forbindelse med folketingsvalget i juni 2015. Nu står Faxekredsen i en ny situation, hvor vi gerne samlet vil profilere en ny kandidat, som i fremtidige valg kan stå stærkere og samtidigt dels kan nå ud over Faxekredsens grænser, men først og fremmest appellere til de socialdemokratiske vælgere og vælgerne i almindelighed i Faxekredsen, siger kredsformand Jens Georg Bagge.

Nu skal Simon Hansen og John Wennerwald Klausen præsentere deres politiske program for medlemmerne i Faxekredsen.

Det sker i aften torsdag den 17. marts kl. 18.30 i Tinghuset i Store Heddinge og tirsdag den 29. marts kl. 19.00 hos 3F på Rådhusvej 73 i Faxe.

Det endelige valg af kandidat vil blive foretaget på Faxekredsens generalforsamling tirsdag den 19. april.

 

Skriv en kommentar