(Last Updated On: 15. juni 2021)

Stevns: Hele 1,3 millioner kroner fordeles ud over hele danmarkskortet, oplyser Sydbank Fonden, som har besluttet at sætte ekstra skub og fart i fællesskabet og foreningslivet efter corona. Det betyder, at 10 x 10.000 kr. er øremærket til foreninger, kulturinstitutioner og klubber på Sjælland. Og man kan søge lige nu.

Det spirende lokale liv

Hvis der er en forening, klub eller organisation har brug for en håndsrækning til at komme videre med projekter, arrangementer, initiativer, idéer, fællesskabet eller noget helt andet, så er det med at smøge ærmerne op og komme til tasterne, siger Jan Østerskov, som er medlem af uddelingskomitéen for Sjælland.

– Vi ser gerne rigtigt mange kvalificerede ansøgninger. Det er os smerteligt bekendt at det har være hård tider for foreningslivet. Så kom nu frem, lyder hans appel til foreningsverdenen.
Sydbank Fonden vil være med til at sætte strøm til det spirende liv og de lyse idéer lokalt. For der er behov for liv, sammenhold og fællesskab. Og det gode er, at Sydbank Fonden favner bredt og modtager ansøgninger fra alt, der hører ind under det kulturelle og folkelige arbejde, lyder udspillet fra Sydbank.

Alle kan søge

Områdedirektør Jesper Lund Wimmer oplyser, at der fra Sydbank Fondens side med brede formålsparagraffer ikke er tale om at komme igennem et nåleøje, men derimod at det med bredden skal tages bogstaveligt.

– Det kan være alt fra sport til strik, fra klub til organisation, fra forening til frivillighed eller noget helt andet for at komme i betragtning hos Sydbank Fonden, siger Jesper Lund Wimmer
Det er en lokal komité på Sjælland udvælger de foreninger, der bliver tilgodeset. Det er derfor den lokale komité, der vurderer ansøgningerne enkeltvis, og de træder sammen dagen efter ansøgningsfristen udløber, og det forventes at

Den lokale komité på Sjælland består af ansv. chefredaktør Bente Johannessen som repræsentant fra Sjællandske, direktør Jan Østerskov, som er medlem af Sydbanks lokalråd og Sydbanks områdedirektør Jesper Lund Wimmer. De foreninger, der udvælges, får direkte besked efter sommerferien. Der vil være officiel overrækkelse midt i august.

Frist den 20. juni

Sydbank fyldte sidste år 50 år, midt i coronaen og Sydbank Fonden fejrer derfor Sydbanks runde fødselsdag gennem den her helt særlige donation.

Sydbank Fonden donerede sidste år 8.125.853 kr. til 273 forskellige projekter i hele Danmark med almennyttige, velgørende formål.

Man kan ansøge her www.sydbank.dk/støtte fra nu af og frem til den 20. juni 2021.sky

Skriv en kommentar