(Last Updated On: 28. februar 2014)

Strøby-Amatør2
Strøby Amatørteater i fuld gang med at øve til årets forestilling ”En Tombe Nat”. (Foto: Stevns Amatørteater).

STRØBY: Strøby Amatørteater opfører lystspillet ”En Tombe Nat” af Carl Mathiesen i Strøby Forsamlingshus i weekenden 14., 15. og 16. marts. Det er allerede nu muligt at bestille billetter til de tre forestillinger, som udover selve teateroplevelsen også byder på muligheden for at hygge sig med de øvrige teatergæster over et måltid mad og lidt at drikke.
Vil man se stykket fredag den 14. marts klokken 18.30 er prisen 195,- kroner inklusiv en lækker teaterbuffet. Om lørdagen den 15. marts starter man klokken 18.00 til en pris på 125,- kroner, og herudover kan der bestilles smørrebrød til 20,- kroner per styk, og efter forestillingen spiller musikeren Allan Steen op til dans. Søndag er prisen 85,- kroner inklusive kaffe og kage, og her startes klokken 14.00. Prisen for børn under tolv år er 40,- kroner. Dørene åbnes 30 minutter før forestillingen begynder.
Handlingen i ”En Tombe Nat” foregår i en lille landsby i begyndelsen af 1970’erne. Her møder man ægteparret Lause og Kathrine, deres nabo Midde, Middes ven Peter Fuchswants, Lauses ven postbuddet Olsen og postbuddets gamle kæreste, der er skuespillerinde.
Kathrine vil gerne have et nyt køkken og badeværelse, men det er der ingen penge til, siger Lause, der ikke er nogen handyman; han kan til gengæld skrive skuespil, men der er da ingen der vil købe hans bras. Skuespillerinden kommer til byen og postbud Olsen overtaler Lause til, at hun overnatter i deres gæsteværelse – men Kathrine må ikke vide noget. Peter Fuchswants er flyttet ind hos Midde, og han er en handyman. Han har lavet både et nyt køkken og badeværelse, og det fejrer han og Midde samme aften, som skuespillerinden overnatter hos Lause. Peter bliver overmodig og lægger an på Midde, men hun smider ham ud i den kolde nat. I sin kvide søger han natlogi hos Kathrine, som intetanende lukker ham op i gæsteværelset. Med andre ord er der basis for nogle muntre og hyggelige timer i selskab med Strøby Amatørteaters mange dygtige skuespillere.
Billetter til alle tre forestillinger kan bestilles inden 11. marts hos Hanne Marcher på telefon 40405438 eller Rita Buch på telefon 21795620. Yderligere information findes på Strøby Amatørteaters    hjemmeside:
stroeby-amatoerteater.dk.

Skriv en kommentar