(Last Updated On: 2. december 2019)

Julemanden har haft susende travlt i weekenden

Første stop var i Hellested, hvor Julemanden fredag eftermiddag sørgede for, at der kom lys på byens juletræ:

På denne Black Friday var der igen i år flere hundrede voksne og børn til juletræstænding ved Dagli’ Brugsen i Hellested, hvor der blev serveret gløgg og æbleskiver samt godter til børnene. Julemanden tændte juletræet og der blev sunget og danset omkring byens træ. (Foto: Kirsti Clement)

Lørdag formiddag gik turen så til Rødvig, hvor Julemandens kone var med:

Julemanden og hans kone kom til Rødvig i flot solskinsvejr. Da de begge er meget miljøbevidste, havde de valgt at få en af hjælpenisserne til at tranportere dem på cykel til byen. (Foto: Elisa Hollænder)

Rigtig mange børn og barnlige sjæle tog imod foran Dagli’Brugsen i Rødvig, alt imens Pensionistbandens husorkester spillede julemelodier og brugsen serverede gløgg og æbleskiver. (Foto: Elisa Hollænder)

Og samme eftermiddag drog Julemanden videre til Hårlev:

Greve Pigegarde gik gennem Hårlevs gader og sørgede for den gode julemusik. (Foto: Nikolaj Andersen)

Træet blev tændt på parkeringspladsen foran SuperBrugsen i Hårlev, der stod for arrangementet i samarbejde med Hårlev Borger- og Erhvervsforening og Byens Banko. (Foto: Nikolaj Andersen)

Søndag var der atter to stop – og det endda på samme tid – nemlig i Strøby Egede:

Der var mødt mange børn frem til juletræstænding ved Rema 1000 i Strøby Egede. Der blev danset om træet, og julemanden kom forbi og delte godteposer ud til alle børnene, og så var der julekager og glögg til de voksne. (Foto: Klaus Slavensky)

Og på Nytorv i Store Heddinge:

Julemanden delte karameller ud til børnene i Store Heddinge. Røde brandbiler og julemusik var der også sørget for. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Mange forventningsfulde børn var mødt op på Nytorv i Store Heddinge, hvor det store juletræ blev tændt med god hjælp fra julemanden, der kom højt til vejr i sin lift. (Foto: Rikke Michael Hansen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar