(Last Updated On: 27. august 2020)

Kunst: De er der heldigvis, i stort tal, kunstnerne på Stevns, på mange måder har vores halvø udviklet sig til nutidens Skagen, en levende og mangfoldig kunstnerkoloni.

Åbne Atelierdøre åbner endnu en gang dørene ind til det private atelier, det sker i weekenden den 29. og 30 august i tidsrummet mellem kl. 10-17.

Besøg et kunstværksted

(Foto: Colourbox)

Åbne Atelierdøre Stevns & Faxe er et kunstnerfællesskab af kunstnere og kunsthåndværkere, som repræsenterer en bred vifte af kunstarter.

Det er kunstnerne selv, der arrangerer Åbne Atelierdøre.

– Hver den sidste weekend i august åbner vi dørene til vores hjem, atelierer og værksteder for besøgende, som får mulighed for at opleve kunstneren i eget miljø og få en god dialog om tilblivelse af værker samt arbejdsprocesser, fortæller Dorte Kaas Jørgensen.

Kunstnerne skulle have lavet et såkaldt ”forskræp” i pinsen, men corona fik det aflyst. I stedet blev der afholdt en mindre, men succesrig, fællesudstilling i kridthuset Boesdal Kalkbrud den sidste weekend i juli, men nu gælder det den traditionelle weekend med åbent hus.

Næsten jubilæum

Det er næsten jubilæum, idet det er for 24. gang, at Åbne Atelierdøre inviterer til en inspirerende weekend.

I kombination med besøgene hos kunstnerne, kan man nyde madpakken i den skønne og alsidige natur, eller man kan vælge et af de mange gode spisesteder, som findes på Stevns.

Hvem skal man besøge? Det kan man finde ud af via et klik på www.aabneatelierdoere.dk.
sky

Skriv en kommentar