(Last Updated On: 23. juli 2015)

Over 125 ruter er planlagt, og næsten alle kommuner i Region Sjælland er nu ved at være klar til at deltage i den syvende Vandrefestival på Sjælland, Møn og Lolland-Falster, som finder sted 14. august til 6. september. På Stevns er der i år fem vandringer

indvielse 078Her går turen ad Trampestien langs Stevns Klint. (Foto: Stevns kommune)

STEVNS: På Stevns er der i år fem meget forskellig vandringer i løbet af Vandrefestivalen.

Én vandring går fra parkeringspladsen ved Vejs Ende til Køge Sønak og retur igen; en ti kilometer lang gåtur. Det er lørdag den 15. august fra kl. 9 med guiden Merethe Svahn Hansen fra Dansk Vandrelaug.

Man kan også tage på vandring fra Flinteovnen i Rødvig lystbådehavn til Stevns Fyr, en tur på 7,5 kilometer og med returkørsel med Stevnsbussen. Der er søndag den 23. august kl. 10, og guide er Anne Marie Olsen, Hjerteforeningen, Stevns Motionsklub.

Lørdagen efter, den 29. august kl. 13, er der byvandring i Store Heddinge med guide Søren Vadstrup, som er lektor og restaureringsarkitekt. Til denne vandring, som slutter med kaffe i Tinghuset, er der begrænset deltagerantal, hvorfor der er bindende tilmelding med mail til birnie@stevns.dk.

Den fjerde vandring er en fem kilometer lang tur rundt i Bøgeskoven omkring Gjorslev Gods. Det er søndag den 30. august kl. 13.15 med guiden Kirsten Føns, naturvejleder på Østsjællands Museum. Vandringen er tilrettelagt, så man både kan tage Stevnsbussen ud og hjem til Bøgeskov Havn.

Sidste vandring er søndag den 6. september kl. 10 med Motions Bingo i Bøgeskoven. Også her er Anne Marie Olsen fra Hjerteforeningen, Stevns Motionsklub guide på turen.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

Skriv en kommentar