(Last Updated On: 30. marts 2022)

‘Ingen når Bent Møller til sokkeholderne’

Hårlev: For at hylde Bent Møller og de nær ved 50 år, han har drevet virksomhed i Store Heddinge samt den indflydelse han har på detailhandelen og erhvervslivet i området, blev det tirsdag aften på Erhvervstræf ’22 i Hårlevhallen overrakt en særlig hæderspris til den altid arbejdsomme butiksejer.

Stevns Erhvervsrådsformand, Lars Warm havde mange rosende år til Bent Møller, der til efteråret kan fejre sit 50. år som forretningsdrivende i Store Heddinge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Den flotte motivering taler for sig selv:

Bent Møller er personificeringen af det gode købmandskab: En mand, der har kontinuerlig føling med, hvilke varer byens kunder ønsker at købe, og hvilke de har brug for at købe. Og næse for at købe rigtigt ind, så udsalgsprisen i Bent Møller spiller konkurrenterne af banen.

Hvis du mangler noget til husholdningen, pænere dametøj eller moderne indretningsartikler, så prøv i Bent Møller. Du vil blive overrasket over udvalget, den gode betjening og prisniveauet. Passerer du Algade kl. 21.30 tirsdag aften, kan du let møde Bent Møller i færd med at bære en ny sofa ud af varevognen og ind i en af butikkerne. Egenhændigt, men stadig med overskud til at hilse på.

Bent Møller har igennem 50 år taget medansvar for Store Heddinges overlevelse som handelsby. Da Bent Møller f.eks. besluttede at indstille handel med børnetøj, hjalp han Jeanette Hampen godt fra start med gode råd, kundehenvisninger og medvirkede dermed til at skabe plads til en ny butik.

Stående applaus fra hele salen til den driftige og mangeårige butiksejer. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Som der afslutningsvist blev citeret fra en anden detailhandlende i Store Heddinge:

– Ingen af os når Bent Møller til sokkeholderne.

Det var en både glad og overrasket Bent Møller, som ret tidligt på aftenen blev kaldt til scenen og fik overleveret de mange flotte ord, en ’gave til din have’: et hjerteformet fuglebad af granit samt stående applaus fra de omkring 120 fremmødte deltagere til erhvervstræffet.
rmh

Borgmester Henning Urban Dam overrakte det hjerteformede fuglebad til Bent Møller. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar