(Last Updated On: 29. april 2019)

Dejlig stemning ved et af Solgårdsparkens tidligere arrangementer. Den 5. maj kl. 10 er der flaghejsning med både vådt og tørt.
(Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Nu er det for alvor blevet forår, for der er sæsonåbning i Solgårdsparken.

Flaget hejses 5. maj

Solgårdsparkens sommersæson starter søndag den 5. maj kl. 10 ved de Røde Pavilloner.

– Vi hejser flaget for sommersæson 2019, og Støtteforeningen inviterer alle Solgårdsvenner på kaffe, morgenbrød og en lille en til halsen, lyder opfordringen fra bestyrelsesformand Carl ’Olli’ Pedersen, der håber at folk vil komme og være med til at bære en tradition videre til glæde for Strøby Egede og omegn.

Ny aktivitetskalender

Solgårdsparkens nye musikfolder er delt rundt i Strøby Egede og sendt til udenbys medlemmer.

Af den fremgår det, at der lørdag den 27. april var malerdag, så alle bænke er klar til sæsonåbningen.

Der er også to andre arrangementer i maj måned. Den 22. maj er der det traditionsrige Kvindeløb, og den 25. maj er der for anden gang Strøby Egede Dag.

Sammen med en lang række af vores lokale foreninger, inviterer Strøby Egede Håndværkerne til Strøby Egede dagen i Solgårdsparken.

Det startede sidste år med så stor en succes, at nu gentages initiativet, hvor man kan møde de lokale håndværkere og foreninger, og prøve nogle af alle de aktiviteter som nærmiljøet byder på.

Det sker i juni og juli

Den 19. juni er der guidet rundvisning i parken, den 23. juni Sankt Hans-fest og i juli og august musikaftener ved de Røde Pavilloner.

Og sådan fortsætter det …

sky

 

Skriv en kommentar