(Last Updated On: 1. april 2019)

Jens Kristensen har været på holdet i 25 år, og fik derfor overrakt en erkendtlighed fra instruktør Olli Pedersen. (Privatfoto).

Strøby Egede: Solgårdsparkens Familiemotionshold har haft 27 træningsaftener gennem sæsonen og aldersspredningen blandt holdets 28 deltagere er fra 2 år til 75 år. Onsdag den 27. marts sluttede den 36. sæson under hyggelige former i Strøbyhallen med spisning af Cafe Ovenpå’s dejlige mad, afsluttende med kaffe og marcipanpåskeæg.

– En typisk træningsaften er bevægelse gennem grundmotion og diverse lege til konditionsøvelser med efterfølgende afslapning. Den sidste halve time kunne dem der ville, spille hockey for at få pulsen op og prøve på at pleje sit vindergen, fortæller holdets instruktør Olli Pedersen.

Han kan også fortælle, at humøret på holdet altid er højt. Nogle gange så højt, at han må skride ind for at motionen skal komme i centrum.

Sæsonafslutningen blev fejret med spisning, hygge og slikposer til de mindste.

Birthe Kristensen og Jørgen Møller fik en opmærksomhed, som tak for deres afløsende indsats, når instruktøren er på ferie.

Til sin store overraskelse blev Jens Kristensen fejret for 25 års deltagelse på holdet.

– Jens og hans familie er indbegrebet af Familiemotionsholdet, hvor først Jens og egne børn har trænet sammen til nu, hvor Jens’ børnebørn og svigerfamilie også deltager, siger Olli Pedersen.

Holdet ser nu frem til 37. sæson, der starter onsdag den 18. september kl. 19.

Skriv en kommentar