(Last Updated On: 12. januar 2018)

Sådan lyder opfordringen fra Stevns Erhvervsråd, som inviterer virksomheder og andre med interesse for erhvervsudvikling til Erhvervstræf ’18 tirsdag den 23. januar.

Stolene var godt besat, da Stevns Erhvervsråd afholdt Erhvervstræf i 2017. (Arkivfoto: Stevns Erhvervsråd)

Stevns: I løbet af foråret skal kommunalbestyrelsen udforme og vedtage en ny erhvervspolitik for 2018-21. Derfor bliver omdrejningspunktet for Stevns Erhvervstræf ’18 en workshop, hvor man har mulighed for at dele sin inputs til de indsatser, som man synes, kommunen bør fokusere på i den nye erhvervspolitik.

– Hvis man gerne vil have indflydelse på de rammer, som den kommunale erhvervspolitik sætter for sin virksomhed, vil jeg helt klart opfordre til at deltage i erhvervstræffet, hvor der plejer at være en god dialog mellem erhvervslivet og kommunens politikere, siger erhvervschef Thomas Christensen fra Stevns Erhvervsråd.

Borgmestre og udvalgsformand

Som optakt til workshoppen giver Sorøs borgmester, Gert Jørgensen et inspirerende indlæg om, hvordan Sorø kommune gennem en målrettet indsats og dialog med erhvervslivet er gået fra en bundplacering til Danmarks sjette bedste erhvervsklima i DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse.

Erhvervstræffet giver samtidig mulighed for at høre de erhvervspolitiske overvejelser fra den nye borgmester, Anette Mortensen, og fra Mikkel Lundemann Rasmussen som er formand for det nye udvalg for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme.

Aftenen sluttes af med et spændende og underholdende gæsteindlæg fra finansmand, inspirator og foredragsholder Jørgen Leschly Thorsted, som stiller skarpt på, hvad medarbejdernes motivation betyder for virksomhedernes vækst.

Erhvervstræf ’18 er fra kl. 17 til 21 i Snurretoppen, Algade 32 i Store Heddinge.

Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på billetto.dk eller ved at kontakte kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling på tlf. 40148916 eller signe@stevnserhvervsraad.dk.

 

Skriv en kommentar