(Last Updated On: 26. april 2018)

Line Krogh Lay er netop blevet genvalgt som folketingskandidat for Faxe-kredsen. (Privatfoto)

Hårlev: På Radikale Venstre Stevns’ generalforsamlingen i Hårlev kunne formanden, Bjarne Hendrichsen, glæde sig over, at det i det store og hele går godt for partiet. Især deltagelsen i kommunalbestyrelsens flertalsgruppe med et godt samarbejde blev fremhævet.

– Radikale samarbejder – med dem, der vil, lyder ét af vore slogans. Nu viser vi igen, at vi mener det, sagde Bjarne Hendrichsen i sin formandsberetning.

Han glædede sig også over, at Radikale på Stevns gik omkring 40 procent frem i stemmetal ved både kommune- og regionsrådsvalget – omend målet om at få genvalgt begge de radikale politikere: Line Krogh Lay og Jørgen Gregersen ikke lykkedes.

Line Krogh Lay er den eneste gruppeformand i flertalsgruppen, der ikke samtidig er formand for ét af de stående udvalg.

Men Bjarne Hendrichsen slog i sin beretning fast, at en formandspost ikke er altafgørende for partiet. Det er derimod en velfungerende kommunalbestyrelse og maksimal radikal indflydelse, bl.a. med pladser i udvalget Plan-, Miljø- og Fritids og udvalget for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme.

– I forbindelse med konstitueringen fik Line ingen udvalgsformandspost. Det ville formentlig have krævet at der blev oprettet et udvalg mere, og det ønskede vi ikke. Til gengæld lægges op til etablering af et §17 stk.4-udvalg- hvor vi formentlig får en central placering, sagde formanden.

Genvalg til Line

Radikale Venstre i Stevns og Faxe kommuner har siden afholdt opstillingsmøde for valg af Folketingskandidat i Frivillighedscentret i Hårlev.

På opstillingsmødet blev Line Krogh Lay valgt som folketingskandidat med en overvældende opbakning fra mødets deltagere.

– Vi er særdeles tilfredse med, at Line Krogh Lay valgte at genopstille som folketingskandidat for Faxe-kredsen, og tilfredsheden blev bestemt ikke mindre efter den grundige politiske debat vi havde med hende på opstillingsmødet, udtaler Bjarne Hendrichsen.

 

Skriv en kommentar