(Last Updated On: 6. september 2021)

(Foto: AdobeStock/ Graphixchon)

Stevns: Stevns Bibliotekerne og PsykInfo Region Sjælland sætter fokus på skam, skyld, myter og fakta i forbindelse med selvmord, selvmordstanker og selvmordsforsøg ved et møde tirsdag den 14. september kl. 19-21:30.
Det foregår på Hårlev Bibliotek og det er gratis at deltage.

Det svære problem

Hvordan kan man tale om selvmord og selvmordstanker på en god måde? Interesserede inviteres til både et personligt og et fagligt oplæg om dette.
Mange oplever kriser i livet. For nogle fører kriserne til selvmordstanker, selvmordsforsøg og måske endda selvmord. Inden man når så langt, vil der ofte være en række tegn på, at man mistrives og ikke har det godt. Derfor kan mange hjælpes, inden det når til selvmord, men problemet er, at det kan være rigtig svært at tale om for både den kriseramte og de pårørende.
Til det gratis arrangement »Selvmord og selvmordstanke« kan man få inspiration til, hvordan man kan tale om emnet på en god måde.
Det personlige oplæg holdes af Amanda Christophersen, som er en del af »En af os-ambassadørgruppen«, og det faglige oplæg holdes af Simon Witting fra Livslinien, som er ansvarlig for Livslinjens kommunikation, herunder ansvar for rekruttering og fastholdelse af frivillige rådgivere.
Tilmelding er påkrævet, og kan ske via via PsykInfos hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer
Mødet foregår tirsdag den 14. september fra kl. 19-21.30 i Mødestedet ved Hårlev Bibliotek, Bredgade 1 i Hårlev.

sky

Skriv en kommentar