(Last Updated On: 23. februar 2018)

Her er det Bjarki Gunnarsson og Gasem Pedersen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: De to elever på Horisonten STU (Særligt Tilrettelagt Uddannelse), Bjarki Gunnarsson og Nick Dyrbye, har det seneste halve år haft musik på skoleskemaet tre gange om ugen.

– Horisontens musiklinje er et intensivt musikforløb, hvor vi både arbejder med den klassiske musik og nyere musik. Vi har blandt andet oplevet DR’s pigekor, lavet en happening på gågaden i Køge, arbejdet med trancerytmer ved Stevns Klint, og i øjeblikket øver vi på Chopins Nocturne, fortæller deres musiklærer, Gasem Pedersen.

Fornylig udgav de to drenge og deres musiklærer popsangen »Du og jeg«. Sammen har de skrevet musik og tekst, Nick synger, Bjarki er ved klaver, orgel, synthesizer og strygere mens Gasem spiller på bas og guitar.

Trods dualiteten i titlen handler sangen om kampen mod én selv.

Bjarki fortæller, at han for alvor fik øjnene op for musikken, da han i 2015 var på efterskole. Siden har han brugt mange timer på musikken.

– Og der er sket rigtig meget, især det sidst halve år. Jeg vil altid have musikken med mig, den er svær at slippe, siger Bjarki Gunnarsson, da også er kreativ med lærred, maling og pensler.

»Du og jeg« er indspillet på Horisonten, mens vokalerne er indspillet i et studie i København, og det er også her, at sangen er blevet færdigmixet.

Se sangen på youtube.com – søg på: Horisonten STU du og jeg, så skulle den gerne komme frem.
rmh

 

Skriv en kommentar