(Last Updated On: 5. november 2014)

Rasmus Lyberth har siden 70’erne været et af Grønlands mest populære ansigter og stemmer. Han har optrådt over hele verden og har modtaget et hav af priser

Rasmus-Lyberth---foto-Titken-Jakobsen
STORE HEDDINGE: Lyberth besøgte sidste gang Spilledåsen i 2009 og tryllebandt publikum i så høj grad, at folk lang tid efter talte om den dejlige aften. Nu kommer han igen til Store Heddinge sammen med sit band.
Ingen anden sanger formår med samme indlevelse, nerve og stærkt vokalarbejde at skabe et så fascinerende og fortryllende univers som Rasmus Lyberth. Han besidder en karisma som rører folk, selvom de ikke forstår hans tekster.
Han evner at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der findes i Grønlands natur og menneskeskæbner med sin egen musik og fængslende tekster. Hans seneste album ”For livet elsker dig” er fra 2013, mon ikke publikum vil komme til at høre en del derfra?
Kom og nyd en dejlig aften sammen med Rasmus Lyberth & band tirsdag d. 18 november kl. 20. Entrepris for Spilledåsemedlemmer 160 kr. øvrige 185 kr.
Billetter kan købes hos Kop og Kande, Algade, Store Heddinge, Staxen Bøger og Papir, Hovedgaden Hovedgaden, Hårlev, Spilledåsens billettelefon 3057 1999, torsdage og søndage kl. 16.00 – 19.30, eller e-mail til billet@spilledaasen-stevns.dk og endelig er der salg af billetter ved indgangen , hvis der ikke allerede er udsolgt.

Skriv en kommentar