(Last Updated On: 27. oktober 2020)

FARVEL er en sanselig vandring på Store Heddinge Kirkegård, som blander lydvandring og performance.

Helga Rosenfeldt-Olsen tager publikum rundt på en sanselig kirkegårdsvandring. (Foto: Sune Hede)

Store Heddinge: Wunschmachine inviterer søndag den 31. oktober kl. 13.30 til en god times vandring på kirkegården i Store Heddinge, hvor publikum bliver taget med ind i en undersøgelse af, hvordan vi siger farvel.

Ved indgangen til kirkegården får deltagerne udleveret hovedtelefoner og bliver herefter ledt gennem kirkegårdens område af de to kvindelige performere, Helga Rosenfeldt-Olsen og Alaya Riefensthal.

Den sanselige lyd i hovedtelefonerne blander sig med kirkegårdens fysiske og visuelle omgivelse, og i denne parallelle kirkegårds-virkelighed bevæger gruppen sig langsomt af sted gennem kirkegården, gennem livet på vej til deres egen begravelse.

Oplevelsen er en iscenesat lydvandring, der blander interviews af børn og ældre samt fagpersoner, som arbejder med og omkring danske begravelsesritualer, og lydkompositioner skabt af kirkegårdens rum. FARVEL er samtidig en interaktiv vandring der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked.

Billetter kan købes på hjemmesiden wunschmachine.dk og koster 90 kroner, mens billetprisen for pensionister og unge under 25 år er 70 kroner. Dertil kommer et mindre billetgebyr.

FARVEL er støttet af Statens Kunstfond samt Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden.
rmh

Skriv en kommentar