(Last Updated On: 23. september 2021)

Det er en investering i trivsel, når Store Heddinge Skole og sfo’en bruger overskudspenge fra sidste års budget på udearealerne med en helt ny skaterbane, en svævebane samt en indhegnet multibane.

Af Erik Nielsen

Skaterbanen er et hit – også for sfo-børnene. (Foto: Erik Nielsen)

Store Heddinge: De kommer susende frem og tilbage. Op på rampen, ned igen. Der er gang i den, og smilene er lige så brede som rampen på de løbehjul børnene står på.

Skoleleder Flemming Bødker Schaaf fra Store Heddinge Skole står lidt i baggrunden og betragter det betagende sceneri ved skolens og sfo’ens helt nye skaterbane, da Dagbladet kigger forbi for at høre noget om hans og skolens nye planer for udearealerne.

– Både sfo’en og skolen havde nogle penge tilovers på sidste års budget, og det var vi helt enige om skulle komme børnene til gode. Så nu er vi gået i gang med en decideret opgradering af vores udendørs arealer, så det lægger op til, at ungerne kan få rørt sig noget mere, siger skolelederen, der er glad for, at man nu kan prioritere nogle penge på de udendørs faciliteter.

Bedre trivsel

– Det betaler sig hjem i sidste ende, da vi får nogle børn med langt bedre trivsel, når de får mulighed for at få brugt kroppen i frikvarter og fritid.

Skoleleder Flemming Bødker Schaaf fra Store Heddinge Skole kan allerede se en forskel – skaterbanen er et hit, og den har givet flere børn en bedre trivsel i løbet af skoledagen. Nu kommer snart en svævebane og en multibane, så endnu flere har mulighed for at bevæge sig i frikvarter og fritid på udearealerne ved skolen. (Foto: Erik Nielsen)

Flemming Bødker Schaaf har allerede set en forskel. Skaterbanen er lige blevet færdig, men nu går man også i gang med at etablere en svævebane og en såkaldt multibane, hvor der kan spilles flere forskellige slag boldspil.

Læs hele historien i ugens udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar