(Last Updated On: 24. august 2021)

Boestofte: Snart har Stevns Friluftsscene premiere på deres nyskrevne kærlighedshistorie ’Spotlight’, fuld af musicalhits, amore og showbusiness.

De er så klar, holdet fra Stevns Friluftsscene, til den snarlige premiere på den nye musical Spotlight. (Foto: Stevns Friluftsscene)

Det har tidligere været annonceret, at forestillingen spiller på Harmonien, men det er nu ændret til den gamle gymnastiksal på den gamle Boestofteskole, nu Stevns Gymnastikefterskole:

– Ændringen skyldes uforudsete udfordringer og ukontrollerbare faktorer. Men frygt ikke, for forestillingen er fuldstændig den samme, blot i andre rammer, og publikum kan således fortsat kombinere teaterturen med Restaurant Harmoniens lækre teaterplatter, garanterer Sophie Jørgensen fra Stevns Friluftsscene.

Musicalen er spækket med masser af skøn musik og sang, en masse dejlige, skønne, farverige teaterkarakterer, lækker dans, masser af humor, sjov og spas, men også med plads til alvor og eftertanke, højakutelle indslag, masser af kærlighed og drama, og alt hvad der ellers hører til en stor musical.

Især kan musicalen prale af at præsentere et hav af kendte, elskede musicalhits fra musicals fra nær og fjern. På listen er kendte sange fra store musicals som: »The Phantom of the Opera«, »Les Miserables«, »The Sound of Music«, »Atlantis«, »Skatteøen«, »Sommer i Tyrol«, »Wicked«, »Rocky Horror Picture Show«, »Landmandsliv«, »Styrmand Karlsens Flammer« og mange mange flere.

»Spotlight« har premiere lørdag den 4. september kl. 14.30 og spiller herefter mandag den 6. september kl. 19.30, onsdag den 8. september kl. 19.30, torsdag den 9. september kl. 19.30 og søndag den 12. september kl. 14. 30 Alle dage i gymnastiksalen på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55.

Find mere om forestillingen, billetpriser og -køb på stevnsfriluftsscene.dk eller telefon 42808764, alle dage mellem kl. 16.00 og 20.00.

Forestillingen støttes økonomisk af Stevns Brands Fond, Vemmetofte Kloster og Stevns Kommune.

Skriv en kommentar